SAMLINGSUTSTÄLLNINGAR / GROUP SHOWS

 Vi är mycket glada att än en gång få komma till Grand Palais inom ramen för le Salon du Dessin et de la peinture ā l’eau. Det är en dubbel glädje att få delta, och att vara i den fantastiska byggnad som är Grand Palais, i denna konstnärliga miljö med ljuset som silas genom den stora kupolen, men också att ha fått anta utmaningen att skapa en lyckad komposition inom papperets värld.
Att delta i denna salong, med så många olika verk särskilt gjorda för salongen av ett stort antal begåvade konstnärer i de olika grupperna och andra delegationer från så olikartade länder, är en berikande och alldeles särskild upplevelse.
Det är till denna vackra plats vi kommer, och med oss i bagaget har vi massor av idéer, färger som vi drömmer om och former som får oss att tänka på detta avlägsna land i norr och dess vackra sjöar, på sommarens lysande gröna, på jordens bruna färger. Det är våra drömmars värld, vår längtan att se ljuset och känna glädjen i söderns länder.
Vi tackar salongens president  och hela det lag som gjort salongen möjlig - och som arbetat så hårt - för att de tagit emot oss med sådan värme, och för att de gett oss möjligheten att vara på plats vid detta evenemang och att befinna oss mitt i dagens konstvärld.

Grand Palais, Paris
22 - 27 november 2011Text i förordet till katalogen